torsdag 22 november 2007

Missa inte ABC Carpet and Home

Kommer ni till New York och gillar inredning och design så missa inte ABC Carpet & Home. Sex våningar stort "lokal" fullsmockad med all möjlig och omöjlig inredning och antikviteter från världens alla hörn. Är dyrt men väl värt ett besök. Fantastiskt utbud! Det finns så mycket saker att man blir helt yr och kan omöjligt handla något. Har funnits på Manhattan sedan 1897 och ligger på 888 och 881 Broadway.

Favoritbutik - Restoration Hardware

Idag har vi varit på Restoration Hardwares butik på 935 Broadway. Fantastisk butik för inredningsintresserade. Önskar att jag kunde köpa med mig hem hur mycket som helst. Men det är svårt att få ner en fotölj i en resväska ....

Det fanns fantastiska filtar och jättesnygga kranar till badrum som jag skulle slå till på direkt om de fanns att få tag på i Sverige. Nästa gång jag kommer till New York får jag se till att skeppa hem en container med godsaker.


I den här fotöljen skulle maken gilla att sitta och dricka whiskey och fundera på meningen med livet.

Foto: Restoration Hardware
Här hittade jag också den optimala takfläkten. Vill ha massor. Skulle nästan gått att få ned i en stor väska faktiskt. Varför går det inte att hitta takfläktar med den här känslan här hemma? Jag har letat! Jakten går vidare. Vill ha två stycken till vardagsrummet på övervåningen.

Foto: Restoration Hardware