söndag 10 maj 2009

Blåregn - Wisteria


Älskar blå blommor och blåregn - Wisteria är en klar favorit. Planterade ett sånt för kanske fem år sedan vid vår entre. Det växte fort och blev mycket blad men hann aldrig att börja blomma innan det klipptes ned i somras inför ombygget *snyft*. Jag hoppas på att den ska ta sig men ännu syns ingenting.

Känns lite oseriöst att prata om blåregn efter inlägget nedan om Röda Korsets Rädda Mammorna blogguppror. Men bilderna kan man ju njuta av. Såg också att någon har varit inne och skänkt 50 kronor från min blogg. Jättekul! Blir lite nyfiken på vem det kan vara?

Jag satte själv in pengar tidigare idag men det kom aldrig upp på räknaren så jag trodde jag gjort fel och gjorde en ny insättning och ny syns inte den heller. Förmodligen kommer den upp i morgon eftersom jag gjorde överföringen via min bank.

Rädda mammorna

Nu har jag gått med i Röda Korsets kampanj Rädda Mammorna. Så via min blogg går det nu att donera pengar till förmån för utsatta mammor världen över.

Bakgrunden till att kampanjen riktas mot kvinnliga bloggare är att man menar att kvinnorna dominerar och driver den social utvecklingen på nätet och att vi svenska kvinnliga bloggare har en blivit en stor maktfaktor. Och så är ju många av oss kvinnliga bloggare mammor också. Tycker det är ett riktigt bra initiativ av Röda Korset att starta den här kampanjen och den vill jag gärna vara med och bidra till.

Läs gärna med om kampanjen här. Vill ni också vara med och bidra? Registrera er blogg här eller skänk pengar direkt här på ColonialEast. Klicka på Röda Korsets banner uppe till höger så hittar ni rätt.