fredag 18 april 2008

Svart eller grå dörr? Pardörr eller enkeldörr?

Foto: ColonialEast

Foto: TineK

Våra fasadritningar gick iväg till vår husleverantör för någon vecka sedan. Pratade med husleverantören idag och planen att lyfta vecka 35 (augusti) ligger kvar trots att vi har gjort ganska så mycket ändringar.

För mig har fokus gått från fasader till fönster till dörrar. Vill ha en riktigt fin entre! Vill ha dörren på andra bilden från TineK! Har tyvärr inte hittat någon som riktigt tilltalar mig ännu men har några förslag längre ned.

Översta bilden är en annan entre jag gillar och som jag fotat. Tycker väl att dörren är känns liten och inklämt men älskar verkligen lyktorna!!

Funderar på om vi ska ha en svart eller mörkgrå dörr? Beror väl lite på vilken färg vi väljer på fönstren. Tror fönstren blir mörkgrå (utvändigt) och att dörren blir mörkt grå - eller svart?

Foto: Bordörren

Dörren ovan är från Bordörren och heter Venus. Tycker den är riktigt fin! Snygg färg och inte alltför prålig. Gillar pardörr! Har dock inte bestämt - pardörr eller enkeldörr?
Fornby - Leksandsdörren

Den här svarta dörren heter Fornby och är från Leksandsdörr. Riktigt läckert med svart tycker jag. Handtagen kommer i vilket fall bli nickel, kron eller rostfritt. Inte mässing.

Foto: Bordörren

Den här dörren från Bordörren är också jättefin. Gillar den gröna färgen. Men det kommer nog inte gå lika bra ihop med våra grå fönster.

Återstår att hitta en snygg garagedörr. Och det är inte det lättaste!

Önskar alla en jättehärlig helg! Det ska bli varmt och sol i helgen så passa på och njut i era trädgårdar, balkonger och parker! Själv ska jag försöka hinna med att få lite ordning i trädgården. Har inte hunnit klippa ned fjolårets perenner ännu ....


Now we are looking at what door to choose. Want a dark grey or black door. Single or double?