lördag 29 maj 2010

Bilder från övervåningen


Fick en uppmaning från Humlebacken att fota lite mer så nu har jag smugit upp när målarna har fikapaus. Alla bilderna är från övervåningen.
Översta bilden från det som ska bli mitt kontor. Har inte hunnit måla över kittningen ännu ... Genom dörrhålet ser man den gråmålade pärlsponten (mdf) som jag blev riktigt nöjd med.Korridor mellan sov- och vardagsrum. Kontoret in till vänster.Här ser man trappräcket och utsidan av kontoret.


Vardagsrummet. Platsbyggda bokhyllan rakt fram till vänster. Golvsplipningen skulle börjat idag men blev framflyttad till på måndag. Då ska golvet slipas och behandlas så att det blir mörkare. Sen ska det bara golvlister upp.

Kedjan i taket hänger där för jag håller på att testa en massa olika lampor. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha vart. Har frossat i industrilampor ... bilder kommer.

Vitt!

Idag är sista målardagen! Och det är vitt, vitt, vitt och så lite grått och svart.På bilden syns trappan och bakom trappräcket skymtar den platsbyggda bokhyllan. I fönstren spottar som sattes upp igår. Elektrikern har varit här hela veckan och vi har fått i ordning på det mesta av belysningen på övervåningen. Inköpsrundan idag. Har redan varit på måleributiken, beijers och bauhaus och så på fotbollsträning.

- Posted using BlogPress from my iPhone