lördag 28 februari 2009

Badrumskommoden på plats! - Bathroom commode in place!
Igår kom äntligen den badrumskommod som vi väntat på ska levereras från Kina. Och vi är riktigt nöjda. Den är måttbeställd så jag var lite orolig att den inte skulle få plats när den väl kom hit.

Kunde inte låta bli att släpa in den i badrummet och ta några bilder trots att det inte direkt är dags att flytta in den ännu. Som ni ser så har även spegeln satts upp på väggen (tänk bort silvertejpen ....).

Nu är det bara resten kvar: elen ska installeras, toaletten monteras, duschen monteras, kranarna monteras, tvättfatet inhandlas och monteras och så medicinskåpen som ska byggas in i väggen (har tryckt in det tillfälligt på bilden). Och sen ska piffas!

Hoppas ni har en härlig helg alla! Lillkillen lyckades med konststycket att kräkas sex ggr på två timmar i natt så det är mycket tvätt att ta hand om :-) Skulle verkligen behöva vårt nya badrum känns det som.

Yesterday our bathroom commode arrived from China. And I am really happy with it. Couldnt wait to have it put in place eventhough there are other things we need to complete before we can finally put the commode in its right place.