måndag 17 augusti 2009

Utebelysning - Exterior lights


Nu var det länge sen jag uppdaterade - igen. Hinner inte med ..... Hade tänkt att berätta om allt vi hann med den veckan som svärföräldrarna var här och hjälpte oss. Själv låg jag sjuk men det var mycket som pågick under tiden. Stuprännor kom på plats, fönsterfoder, trösklar till garaget, fönsterputsning osv. Det som är mest synligt av allt är nog att vi fick upp en del utebelysning. Och det är vi jätteglada för. Det var svart som natta hela förra hösten - vintern.

Översta bilden visar belysningen vid garageporten. Stallampor från Byggfabriken. Mycket nöjd med dom.Det här är våra gamla lyktor som stod i trädgården när vi flyttade in. Gillade dom inget vidare. Sen var vi tvugna att ta ned dom när vi skulle göra taklyftet. Förra veckan åkte de upp igen (provisorsikt trodde jag då) och nu gillar jag dom - så de får nog vara kvar!


De här har varit uppe ett tag och tyvärr funkar inte elen ännu men det kommer. De heter London och är från Norlys. Vi tog de största och de är väl lite i största laget men jag gillar dom skarpt.


Och den här inhandlade jag hastigt och lustigt på Bauhaus. Den avviker lite i formen från de andra men urvalet var lite begränsat eftersom vi ville ha rörelsedetektor. Dörren går till vår krypgrund så det är ju inte direkt en dörr vi använder så mycket :)
Och så satte vi upp strålkastare med rörelsedetektor på flera ställen. Så nu kan inte en hare hoppa förbi utan att få en strålkastare i nyllet. Tack för all hjälp med att få upp den fina belysningen Bengt!!!!!
Pictures of some of the exterior lights that we had installed a week ago. It used to be completely dark around here but no longer!!