fredag 10 april 2009

En annan vinkel - Another viewPåskledigheten har börjat riktigt bra. I torsdags eftermiddag - kväll rensade maken, syrrans kille och två grannar hela tomten. Så nu har vi blivit av med en massa skit som legat och skräpat överallt. Under tidan satt syrran, grannens fru och jag och drack drinkar och tittade på genom fönstret :) Sen blev det spontanfest med grillning, vin och spotify. Hittade massa gamla godingar som Midnight Oil, U2, Freda, the Hooters etc. Helt ofattbart vilken bra musik det gjordes "förr".

Och idag har det varit helt fantastiskt väder. Har fortsatt med trädgårdsarbete - barnen har lekt i sin trädkoja som farfar byggt hela dagen - och så har vi haft spontanlunch med grannarna och grillat supergoda hamburgare med bacon, lök barbecuesås och Sweet Heat BBQ kryddan som Maria skickade mig. Det är så himla häftigt - varje gång jag använder de där kryddorna så skickar jag en tanke till min bloggkompis Maria som jag aldrig ens har träffart IRL.

Och sen blev vi så himla sugna på att piffa trädgården så jag och grannen tog en promenad till Plantagen och köpte massa penseer. Så nu är det penseer på trappen kan jag lova.

Och bilderna ovan - de fick jag på en CD idag av vår granne idag. Superskoj - han har tagit massa bilder av vårt hus från en helt annan vinkel än vad jag är van att se det. Så det här är alltså baksidan av vårt hus.