söndag 29 mars 2009

Byggdagbok - golvspån på plats!


Jag har fått många frågor hur det går med övervåningen. Nja - sisådär. Vi har inte haft så mycket fokus där uppe utan fokuserat på att få nedervåningen beboelig igen.

Men i helgen har det i alla fall hänt en hel del där uppe. Vår favoritgranne (tack B!!) har varit här och hjälpt maken hela söndagen! Golvet på övervåningen har isolerats och golvspånet är på plats överallt utom där badrummet ska ligga. Känns helt otroligt. Det gör verkligen en hel del att få golvet på plats. Nu kan man till och med gå där uppe utan att slå ihjäl sig. Och nu ska vi se till att få upp allt byggmaterial och annat som förvarats i det som ska bli vårt lekrum.
På översta bilden ser ni badrummet till vänster och det som ska bli vardagsrum rakt fram.De här två bilderna är tagna från andra hållet. Längst bort till höger ska det bli sovrum.


Trappan har jag också fått mycket frågor kring. Den ser ut så här (stege)! Har inte hunnit lägga beställningen ännu men det kommer nog snart. Det står högt upp på priolistan. I veckan ska jag fokusera på att få badrummet klart. Kram på er alla!