torsdag 11 mars 2010

Panik - vem har beställt listerna??


Bilder lånade från Tine K - Gillar dörrfodrenNu är det kris! Igår fick vi två nya snickare som jobbar så det ryker där uppe. Fort går det och jag får lite panik. Vart är listerna? Vem har beställt dom? Det är inte långt kvar tills de behöver vara på plats ..... Och jag har inte ens bestämt vilka lister vi ska ha (hoppas inte maken läser detta då blir han arg).

Lister kan tyckas vara en liten sak men de sätter en sån prägel på huset. Vill ha ganska så stora doningar men det får inte vara för lantligt allmoge ... Det som finns i byggvaruhusen är antingen vanliga släta eller allmoge. Funkar inte här.

Har lagt upp några bilder ovan som visar ungefär vad jag är ute efter. Golvsockeln på den nedre bilden gillar jag massor. Den kanske man kan få till med en standardlist och sen fyllning ovan? Höga och lite gammaldags men ändå lite mer strikta och rena .... (dålig bild har fotat från en tidning).

Så nu behöver jag er hjälp! Det finns mängder med bra listföretag runtom i Sverige (exempelvis listspecialisten, ABI Trä, Veckebo).
Men finns det någon med ett bra lager i Stockholm ???? Vill åka dit och hitta massa bra modeller som man kan plocka från hyllan. Tips tack!!! Beijer Bygg, Bauhaus osv har bara Gapro slät och Gapro Allmoge och det vill jag inte ha ....