lördag 22 augusti 2009

Humlebacken på besök

Idag fick vi långväga och kärt besök - Herr och Fru Humlebacken! Det är så himla häftigt att träffa bloggkompisar som man lärt känna via bloggandet. Viveka och jag träffades förra året men Micke har vi bara sett snickrandes på allehanda bilder tidigare. Så här står de nu utanfår vårt hus. Nästan overklig känsla.

Jag var inte säker på att de skulle dyka upp men visste att de var i Stockholm och ett lite halvkryptiskt meddelande gjorde att jag nog trodde att de skulle komma förbi. Och helt plöstligt rullade bilen in på vår uppfart.


Hej - hej - Viveka och jag. Och hej till alla bloggläsare! Gillar inte att lägga bilder på mig själv på bloggen men det får väl gå för den här gången.
"De har mer sol i Skåne" var min mans kommentar när jag kommenterade hur blek jag såg ut bredvid Viveka. Men gör man bilden svartvit så syns det inte lika väl ....
Jättekul att ni kom förbi Viveka & Micke!!!!
Today we had a surprise visit from Mr. and Mrs. Humlebacken. Its so much fun to meet blog friends IRL. Havent posted any pictures of myself on the blog before but here is one of me and Viveka (in black and white as I looked like a white blanket next to Viveka).