söndag 23 mars 2008

Arg på köket nedan!Jag är riktigt arg och irriterad på den där köksbilden nedan. Trodde att jag var ganska så på det klara med hur jag ville ha köket. Men den där bilden har ställt till det massor och jag har fått en massa nya ideer och inspiration!

Hade tänkt ett kök som var ganska så mycket New England men nu vill jag ha in lite mer vintage och kolonialt. Har helt plötsligt blivit jätteintresserad av en "farmer sink" som på bilden nedan. men det kommer inte att funka funka stilmässigt med en i porslin.

Blev jätteglad när jag hittade ovan bild på en rostfri "farmer sink". Vad tror ni om det?
Ärligt nu!Hittade den här blandaren hos Hans Grohe (Axor Montreux). Gillar skarpt! Den känns lite mer industriell än de flesta andra vintage blandare jag hittat. Vill ha den tillsammans med den rostfria hoen ovan. Ska försöka sammanställa en ritning på hela köket så snart jag hinner. ¨

Har även börjat fundera på om jag ska ha en annan typ av speglar på mina vita köksluckor ... och om exteriören måste funderas om ... och fönstren ... Och säkert en hel del annat. Bara för den där dumma bilden poppade in i mitt liv och började röra om i grytan.

Bild 2: Hans Grohe

Fortsatt Glad PåskVill med ovan bilder önska alla en fortsatt Glad Påsk. Igår hade vi påskmiddag här hemma för vårt granngäng. Håller på och rensar upp i röran för snart är de tillbaka allihopa för att hjälpa till att äta upp allt som blev över på påskbordet. Så det blir en påskbrunch idag!
På översta bilden ser ni ännu en av mina byråer som jag köpt i Kina och skeppat hem. Ovan byrån hänger en stor tavelduk med ett svartvitt tryck på barnen. Gillar den jättemycket! De två karafferna på bild två är från min mans föräldrahem i Småland. Mina söner har fått dessa i doppresent men jag kan inte låta bli att låna dem lite.

Foto: ColonialEast