söndag 27 april 2008

Köksfunderingar - innanförliggande luckor i platsbyggd stil?Foto: Kvänum Kök
Måste ta mig en tur ut till Kvänum i veckan. De ska ha flera nya utställningskök i Pipers Park. Och jag börjar fundera på om det är rätt kök vi tittat på. Har tidigare haft Kvänums Kruse och Tibroköks lucka Karla på vårt kortlista över kök.

Men börjar nu findera på om vi inte ska ha en mer platsbyggd stil med innanförliggande luckor typ Dalby (som på bilderna överst). Fast i vitt.
Har blivit så inspirerad av alla fantastiska köksbilder som andra bloggare visat. En av mina absolut egna favoriter är den jag visat tidigare här.

Hittade nedan bild hos en annan bloggare i veckan (hemskt ledsen men jag kommer inte ihåg vart jag hittade den ...). Vi kommer ju att ha en jättestor köksö med några sittplatser så jag kommer definitivt att hämta inspiration från nedan bild. Stolarna är fantastiska - såna skulle passa hos oss!
Håller på med köksritningar nu. Kommer förhoppningsvis kunna lägga ut dom inom några dagar.

Foto: Architectural Digest

Need to take a trip back to Kvänum Kitchen this week to look more into the different types of kitchens. Thinking more and more about chosing the Dalby Kitchen on the top pictures. But in white.

Utsikten från vårt härliga uterum

Foto: ColonialEast

Vad det är skönt att det börjar bli varmare och varmare. Solen ligger på och gassar och vi kan tillbringa mer och mer tid i vårt uterum. Själva konstruktionen i sig är inte den vackraste men det som lockar är utsikten. Den här vyn har vi från vårt uterum i solnedgången.
Its getting warmer and warmer in Sweden. Spring is here and the summer is just around the corner. Today I post our view from our glassed patio.