söndag 27 april 2008

Utsikten från vårt härliga uterum

Foto: ColonialEast

Vad det är skönt att det börjar bli varmare och varmare. Solen ligger på och gassar och vi kan tillbringa mer och mer tid i vårt uterum. Själva konstruktionen i sig är inte den vackraste men det som lockar är utsikten. Den här vyn har vi från vårt uterum i solnedgången.
Its getting warmer and warmer in Sweden. Spring is here and the summer is just around the corner. Today I post our view from our glassed patio.

15 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men vilken härlig utsikt!

Kram Maud

Small Town Style sa...

Vilken fantastisk utsikt ni har från eran uterum! Helt underbar!

Jag kan förstå att ni trivs där ni bor och hellre vill satsa på erat befintliga hus, än att flytta när boende behoven ändras.

Så resonerar i alla fall vi. Vi väljer att bygga ut på vårat älskade hus, hellre än att "byta upp" oss och köpa ett nytt hus. Vi trivs så bra i vårat område och älskar närheten till vattnet, att det bara tar 5 minuter att gå ned på stan, busstation och till dagis. Små, men viktiga saker som för oss och bidrar till livskvalitet och vardagslyx.

Kul att du gillar valet av aluzink plåten! Det var ett svårt val, men nu känns det helt rätt! Däremot tycker jag att svart plåt är jätte snyggt i många fall. Ta Humlebacken eller det hus du har som inspiration från Karlsson Hus på din blogg som exempel, båda har svart takplåt och är så snyggt! Jag tycker svart plåt passar perfekt om man söker sig åt New England stil på huset.

Ha en bra dag!
/Sara Small Town

Viveka på Humlebacken sa...

nääääääääääääääääääää sån utsikt känns orättvis:(
Bara skojar, och hoppas verkligen att ni njuter ordentligt av utsikten. Bli inte hemmablind väl! Fantastiskt vackert.

ColonialEast sa...

Visst blir man hemmablind. Absolut - men jag tror det skulle vara jättesvårt att byta ut läget. Då skulle man verkligen sakna det.

Det är som Sara skriver ovan att man värderar läget och området och därför väljer att bygga på - ut istället för att hitta ett annat hus någon annan stans.

anette sa...

Hei igjen!

For en nyyydelig utsikt dere har! Har forresten vært innom "vi bygger hus" og synes det er ille at ikke du ligger på 10-topp lista lenger! Jeg synes din blogg er toppen! Så jeg stemte og gav deg full pott! ... og det hjalp visst!

Klem Anette

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Underbar utsikt. Vi har oxå utsikt över vattnet. Men hos oss är det mer i stil med sällskapsresan;) du vet -fram med spegeln så kaaanske man kan se en liten gnutta hihi

Kram Annica

Marres Hörna sa...

Näääää? Menar du att ni har så fin utsikt?? WOW! Va underbart! :-)

Kram!

Stämningsfullt sa...

Åh vilken underbart vacker bild!

Nettan sa...

Vilken härlig solnedgång & vacker utsikt ni har =0)
Kram Nettan

mia sa...

Oh himmel vad vackert!

Mamma Millan sa...

UUUNDERBART!!!!!!!

Vita ljuva tankar sa...

*Suck*...så vackert...:-)

Kram

Viveka på Humlebacken sa...

Jo, den var jättefin, tavlan med dina barn, jag har några jag har tänkt göra i svartvitt också, eller kanske i sepia. Fast med den utsikten du har behöver du knappt några tavlor...:)

Jessica sa...

FANTASTISKT!!! AVIS, vi alla vill sjalvklart ha en sadan underbar solnedgang att blicka ut pa.

Classic style in city sa...

inte ett dugg avis..*ler*..