måndag 6 april 2009

Vårtecken: Påskpiffad entre

Över en vecka sen mitt senaste inlägg. Alldeles för mycket att göra - inte kul.
Men idag är det ju vårteckenmåndag och då måste man ju hänga på. Tyvärr hann jag inte förra veckan (sorry Viveka!). Å andra sidan kändes det inte mycket vår här då. Det var en jättestor geggig vattenpöl cirka 20 cm djup som täckte halva uppfarten. Tänkte nästan gå ut och fota den :)

Den här måndagen är det i alla fall lite mer vår i luften. Sol men fortfarande ganska så kallt. Annat var det i lördags. Vi var borta hos grannar och satt ute och grillade till halv tio. Helt fantastiskt väder.

Idag tog jag en liten snabbtripp till Plantagen (längtar till Ulriksdal eller Zetas men hinner inte) och köpte lite penseer och påskliljor och så har jag påskpiffat vår entre. Hela trädgården ser förskräcklig ut men man får försöka göra det lite fint på vissa platser.Här ser ni lite närbilder på vår provisoriska trappa som maken och våran favoritgranne snickrade ihop i helgen. Känns så himla lyxigt med en trapp - sen får den se ut hur som helst för mig. Tur att man har grannar som inte orkar se röran utan hellre hjälper till så att det blir klart!