onsdag 27 januari 2010

Fransk Industriretro - Marche aux Puces Saint-OuenKolla in dom här gamla strålkastarna - helt fantastiska! Men vart skulle man ha dom?

Fantastiska hyllor!


Ännu mer gamla fotolampor

Industriretro var det mycket av på marknaden (Marche aux Puces Saint-Ouen). Så mycket snyggt! Hade det varit andra priser hade man kunnat handla hur mycket som helst. Men titta och drömma är ju gratis - och inspirationen!
Gillar ni också industriretro? Mina tidigare inlägg hittar ni här.

I morgon kommer snickarna igen och vi ska börja med att sätta råspont på väggen där trappan ska vara. Blir riktigt spännande!

Marché aux Puces St-Ouen de Clignancourt - Fransk loppmarknad


Gamla fönsterluckor - järngrindar osv. Habegär men inte helt lätt att få med hem på flyget ...

Den här bilden tog jag egentligen främst för att jag gillar skänkarna. Har en ide och ska försöka snickra ihop något med inspiration av dessa sen.


Underbara skyltar och lätt att få med sig hem - men patetiskt dyrt ....

Antika kaminspeglar i massor - men svårt att få med sig hem OCH patetiskt dyrt.

Här kommer mina första bilder från Paris. Tog en heldag på loppmarknaden - Marché aux Puces St-Ouen de Clignancourt. Det fanns helt fantastiska saker men tycker knappt att man kan kalla det för loppmarknad direkt. Det var snarare mängder med antikhandlare och tyvärr var det patetiskt dyrt. Så några direkt fynd kan jag inte direkt säga att jag gjorde. Men lite småsaker blev det handlat i alla fall. Fotar och lägger upp sen. Kommer mer bilder snart.