tisdag 23 december 2008

God Jul - Merry Christmas!I år är det inte så mycket juligt hemma hos oss - renoveringen pågår för fullt. Och till på köpet - efter halsfluss följer öroninflammation följer kräksjuka följer scharlakansfeber! Mycket VAB (vård av sjukt barn) för oss senaste månaden. Men skinka, köttbullar, sill & snaps och tomte blir det förstås. Hoppas att ni får tid att njuta, ta det lugnt och stressa av! God Jul!

Tänkte bjuda på en liten småpinsam sak också. Igår åkte vi in till vårdcentralen oanmälda eftersom vi inte kunde komma fram per telefon och pojk nummer två också fått scharlakansfeber. Vill ju inte ha tre sjuklingar i julhelgen. De ville även skriva ut pencillin till minstingen men maken kom inte ihåg hans fyra sista siffror så han ringer till mig på mobilen. Jag är och julhandlar och kan inte för mitt liv komma på vad minstingen har för fyra sista siffror. Tänka, tänka. Neej, kommer inte på det. Shit - hur ska jag lösa det här innan de stänger på vårdcentralen och apoteket? Det slutar med att jag i panik ringer till dagis och ber dem kolla i sina papper. Lite pinsamt, men vad gör man. De kunde snabbt trolla fram min sons personnummer och pencillinet hann vi få ut innan apoteket stängde så det var det klart värt. De skrattar säkert åt oss men det bjuder vi på.

This year its not so much christmas in our house as we are busy with the renovation. I hope that you all get a great christmas and time to relax and enjoy some time off. Merry Christmas!!