fredag 9 oktober 2009

Gamla boxningshandskar - Vintage boxing gloves


Gjorde ett snabbstopp på en loppis jag passerade igår. Hade bara en hundring i fickan och det kändes inte bra - att gå på loppis utan kontanter och riskera att hitta världens kap är inte bra :-)

Hittade tre saker som jag verkligen ville ha. Det stod inga prislappar på något av det så jag frågade - och höll tummarna - det måste i alla fall räcka till en av dom. Och - riktig tur hade jag med mig. 80 spänn sammanlagt för alla tre.
Det första kapet är boxningshandskarna som jag tillfälligt hängt upp på krokarna i äldsta sonens rum (ser att jag 18 november skrev att rummet var nästan klart - skärpning - nu måste det blir klart så jag kan visa fler bilder). Resten visar jag i helgen.


Och här är ännu en gammal handske som jag köpte för fem spänn på loppis i Småland i somras. Är lite osäker på vad det är - kanske hockey?
Med boxning och hockey önskar jag er alla en härlig helg! Men helg blir som vanligt fylld med idrottsaktiviteter - simning, innebandy, isbandy och fotboll står på schemat. Tyvärr är det inte jag själv som idrottar förutom att jag står för curlingen. Och så blir det raj raj med tjejkompisarna.