torsdag 30 juli 2009

Gamla skolkartor - Old school maps


I förra veckan tittade granntjejerna över med en flaska rose. Vi klättrade upp på övervåningen för att uppdatera oss lite. Det var säkert en månad sedan jag var uppe själv eftersom det har stått stilla med bygget ett tag. Det används med till förvaring just nu.

Har en massa inredningsdetaljer nedpackade i lådor och givetvis började jag riva och leta efter saker. Då dök mina gamla skolplanscher upp som jag hittade i en antikaffär i höstas. Blev så himla glad så jag köpte fyra stycken (undanstoppade och billiga var de).

Afrikakartan ovan ska jag försöka få plats med på en stor vägg i det nya vardagsrummet. Den är ganska så stor och svårfotad så granne S fick klättra upp på en stege för att kunna ta en bild av den.

Last week my neighbours popped over with some wine. We climbed the ladder to the upstairs to have a look. At the moment its not so much acitivity up there. We use it mostly for storage. I also have lots of decorating items packed in boxes and started to look for something. Then I found my old school maps that I bought in an antique store last fall. I like them so much and they werent expensive so I ended up buying four. This one - Africa - is one of my favourites. Will probably hang it on one of the walls in our new living room.


För övrigt ser det ur ungefär så här där uppe nu. Lite progress på sistone med andra ord .... men snart drar vi nog igång igen.

This is the way our second floor looks like right no. Not so much progress lately but soon we will start again.