måndag 30 november 2009

Nu börjar man få en bild av hur det kommer att bli


Så här såg det ut vid lunchtid idag. Vi börjar få inneväggar. Det är riktigt häftigt att kunna gå in i de olika rummen. Det vänstra rummet kommer att bli kontor och det högra är klädkammaren. Planlösningen här.
"Brunkullan" Susanne undrade om jag hade några ideer för inredningen av övervåningen. Jag är ganska så på det klara med hur jag vill ha det. Mycket detaljer kvar förstås men det är i princip möblera och klart :-) '
Följ med de kommande månaderna så kommer ni se exakt hur det utvecklar sig. Hett tips: hela övervåningen blir helt klart en blandning av vintage, orientaliskt, industri retro och lite "converted warhouse" känsla. Frågan är hur jag ska få till det. Vi får se om det blir fågel eller fisk ....

Hängande lampa till högt tak?


Marakech Design

Urban Archeology Byggfabriken

Pottery Barn

Gysinge
I den 4 meter långa och relativt smala gången ("korridoren") mellan vardagsrummet och sovrummet kommer det att vara över 3 meter i takhöjd.
Skulle vilja trolla ned takhöjden lite med två stycken hängande lampor. Har googlat på allt och ingenting utan att hitta rätt lampa. Har googlat och letat överallt utan att hitta rätt lampa.

Någon som har något bra tips! Den ska hänga ned och gärna vara lite industri retro och vara snygg underifrån. Det är inte helt lätt!