fredag 6 februari 2009

Kakel i vårt badrum! - Tiles in our bathroom!
Nu har vi äntligen kakel (obs - inte fogat ännu) i vårt badrum och man börjar få en bild av hur det kommer att se ut. So far so good - blir precis som jag tänkt mig.

Det två bilderna ovan ser ni platsen där kommoden ska stå. Ovan kommoden blir det en stor måttanpassad spegel som går ända upp i tak. Spegeln kommer liksom träs på badrumskranarna som sticker ut från väggen. Är riktigt spänd på hur det kommer att bli.


På översta bilden ser ni en glugg i väggen. Där ska två (ett stort och ett lite mindre) medicinskåp byggas in. Ungefär likadana som det här ovan.
Och på de här två bilderna ser man vart toaletten kommer att vara och lite bättre hur golvet ser ut. Är riktigt nöjd med de stora plattorna i toadelen och de mindre i duschen (obs ej fogat här heller). Nu längtar jag till måndag - hoppas att det börjas fogas här inne då!

Och så fick jag frågan från Cate om vi hade sänkt golvet i duschdelen eller höjt det i den andra delen? Förr oss var det inga problem eftersom hela golvet liksom var urgrävt/bortbilat så vi fick börja med att fylla på och höja alltihopa. Annars hade det blivit en liten (mycket liten men ändå) trappa ner till badrummet. Som tur var så var det liksom upplagt för en sån här lösning.
Och Viveka på Humlebacken - Näe, vi hade inte festen hemma denna gång :-) Och det var ju en himla tur det.