måndag 2 februari 2009

Solnedgang - Sunset


Var bara tvungen att lägga ut den här bilden. Så här såg det ut igår när solen gick ned. En liten ljusglimt i det mörka vintervädret. Men nu märks det att vi går mot ljusare tider!

Idag har det kommit upp kakel på väggarna i badrummet också. Bilder kommer när det börjar bli klart. Kan ju inte lägga ut en ny bild för varje kakelplatta som kommer på plats :-)

Just had to post this picture. This is the sunset yesterday. So beautiful. Still very cold and dark in Sweden but we are getting more and more daylight.

Today we have started with the tiles on the walls in our bathroom. Will post pictures when its getting ready. Dont want to bore you with bathroom tile pictures everyday.

Klinker i badrummet på plats


Tack så jättemycket för alla era tips och ideer kring klinkergolvets färg och struktur. Det är så kul att läsa vad alla skriver! Var riktigt sugen på polerat betonggolv som Beautiful Living föreslog. Hade hållt på och fnulat på det också ett tag men det var bland annat lite tveksamheter hur man skulle få det fuktsäkrat. Hade säkert blivit supersnyggt!

Men nu valde jag en säker väg. Det blev ett mörkt golv. Gråsvart med lite bruna skiftningar i. Ett ganska så säkert val. Det är något italienskt märke som jag hittade på Ekesioo. Det blev inte Bricmate till slut.

Det ligger 15x15 plattor i den nedsänkta delen som ska bli duschen och 45x45 plattor på resten av golvet. I eftermiddag kör vi igång med väggarna. Är så himla nyfiken på hur det blir!

OBS: golvet är inte rengjort och fogen är inte gjord. Ska ha mörkgrå fog.