tisdag 28 september 2010

Ilve från Tyskland?

Jösses vad länge sen det var som jag bloggade? Har inte ens varit runt och kollat några bloggar på över en månad. Vi har levt så himla länge i det här byggkaoset så nu när allt börjar bli klart och det roliga tar vid - inredningen - då har jag ingen lust längre ... Måste helt enkelt låta inspirationen komma tillbaka. Tack i alla fall till alla som varit inne här och lämnat kommentarer medans jag varit "borta". Ska sätta mig och gå igenom allt och svara på frågor.

Vårt kök är inte klart ännu. Köksskåpen är på plats men beslagen har jag inte orkat skruva fast. Har inte orkat köpa stenskivor och inte orkat beställa ugn och fläkt. Men nu måste jag! Om inte rörisen får göra klart i köket så har vi ingen värme till vintern .... vattenburen golvvärme.

Där den 100 cm breda Ilvespisen (den ska vara svart - inte grön) ska stå står nu vår gamla 60 cm breda spis utan fläkt över. Ser lite konstigt ut och inte så praktiskt - matos i hela kåken.

Älskar Ilvespisarna men hua vad dyra dom är. Funderar på att beställa från Tyskland där Ilve liksom det mesta annat i byggväg är mycket billigare. Någon som har erfarenhet från att beställa Ilve från Tyskland? Har kontakt med Gastro Planet.