måndag 17 november 2008

Det blev en tjej! - Its a girl!


Idag är en stor dag - mina barn har fått en ny liten kusin! Makens bror och hans fru har fått sitt första barn och det blev en liten tjej. Stort grattis och kram till er!

Jag som har tre killar själv tycker ju inte det är sådär jättetråkigt att få i uppdrag att köpa en liten flickbebispresent i New York. Rosa kommer det säkert att bli :-) Tycker de här små strumporna ovan är såååå söta. Men det blir nog något helt annat.

Congratulations to my hysbands brother and his wife!! Today they became parents to a little girl. Cant wait to go "pink - baby - shopping" in New York (have three sons myself).

Mera New York - More New York

Rockefeller Plaza New York

I mitt förra inlägg efterfrågade jag New York tips. Tack snälla för att ni tog er tid att tipsa!! Nu har jag fått en hel del som jag tänkte dela med mig av. Och fler ställen att spendera pengar :-)

Från Ludvigsdal kom tipset om Ralph Laurens Rugby Store. Ralph Laurens Madison Avenue butik (fantastiskt miljö!) har jag besökt tidigare men aldrig Rugbybutiken. Så hit vill jag definitivt ta mig.

Karlsebakken 37 tipsade om Molton Brown. Har heller aldrig besökt så dit ska jag absolut försöka ta mig!

Från Kari kom en hel radda med tips:

  • Dean and Deluca - en av mina favvoställen - som en liten fantastisk saluhall. Men det som är bäst är hur det är inrett. Vitt kakel, krom och helt fantastiskt.

  • MoMa Store - Museum of Modern Art - den hade jag glömt bort - tack för tipset!

  • Williams Sonoma

  • Barnes and Noble - Love this store! - här finns hur mycket böcker som helst, man kan spendera dagar!

  • Pearl River - hit måste jag ju nästan ta mig, fast jag föredrar riktiga Kina så är väl China Town i New York så nära det kan bli.

  • Mariebelle

In my last post I asked about tips on New York. And now I have a number of more stores to visit. Follow the links above if you want to know more about the different stores.