måndag 17 november 2008

Mera New York - More New York

Rockefeller Plaza New York

I mitt förra inlägg efterfrågade jag New York tips. Tack snälla för att ni tog er tid att tipsa!! Nu har jag fått en hel del som jag tänkte dela med mig av. Och fler ställen att spendera pengar :-)

Från Ludvigsdal kom tipset om Ralph Laurens Rugby Store. Ralph Laurens Madison Avenue butik (fantastiskt miljö!) har jag besökt tidigare men aldrig Rugbybutiken. Så hit vill jag definitivt ta mig.

Karlsebakken 37 tipsade om Molton Brown. Har heller aldrig besökt så dit ska jag absolut försöka ta mig!

Från Kari kom en hel radda med tips:

  • Dean and Deluca - en av mina favvoställen - som en liten fantastisk saluhall. Men det som är bäst är hur det är inrett. Vitt kakel, krom och helt fantastiskt.

  • MoMa Store - Museum of Modern Art - den hade jag glömt bort - tack för tipset!

  • Williams Sonoma

  • Barnes and Noble - Love this store! - här finns hur mycket böcker som helst, man kan spendera dagar!

  • Pearl River - hit måste jag ju nästan ta mig, fast jag föredrar riktiga Kina så är väl China Town i New York så nära det kan bli.

  • Mariebelle

In my last post I asked about tips on New York. And now I have a number of more stores to visit. Follow the links above if you want to know more about the different stores.

2 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Haha, varsågod för tipset! Det verkar inte som att du kommer att ha några sysselsättningsproblem iallafall... ;) Hur länge ska du vara där? Ett par månader eller så...?? ;) Ha en härlig kväll och grattis till nya lilla familjemedlemmen!

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Har tydligen missat även det här inlägget.

Vilken flashback jag fick av din bild. Blev plötsligt 19 igen, då jag nästan lite gråtmild stod och tittade på denna gran och längtade efter mamma.

Men det försvann snabbt när någon sa FESTA! Och så gjorde vi det... Många roliga minnen alltså.