söndag 2 november 2008

Halloween


Tänkte visa några bilder från helgens Halloweenfest. Vi är ett gäng grannar som brukar hitta på en massa bus och den här helgen var det ju lite extra skoj. Vi hade gjort i ordning en liten Halloween spökstig i en liten skog som ligger precis där vi bor.

Det började med en spöksaga vid den svarta stubben. Där fick alla barn en spökring som skulle ge dem kraft och lite fladdermusbajs (små chokladgodis) att äta. Sedan var det dags att knalla genom spökdraperiet och upp i skogen.


Här kommer mellankillen. So far so good. Raska kliv upp mot skogen.

Vid en av stationerna skulle barnen kasta tennisbollar på de här små söta spökena. Och när de träffade kom det stora spöken fram och spökade.


Här står vår granne och har lite skoj :-)

Och så var det lite småspöken här och var.


Och andra superläskiga varelser som lurade i skogen. Ni som följt bloggen ett tag känner igen mannen till vänster som den dryga grannen som skulle ge sig ut på nakenpromenad. Och den lurviga till höger - det är min man.

Riktigt skoj hade vi i alla fall. Avslutade med korvgrillning och fiskdamm. Barn och vuxna var såååå nöjda! Det gör vi säkert om nästa år igen!


Och så här såg det ut hemma hos oss. Inte så svårt att få det spöklikt i år. Ser som värsta spöknästet på hela tomten. Och den största pumpan de hade på ICA tyckte maken att vi behövde.


Äldsta sonen fick också vara med på bild .....

Some pictures from the Halloween party we had for our children in a small forest near our home ....

Julen anländer med julglobskulor ...

Par Courrier

Ni har väl inte missat att julen har anlänt hos webbutiken Par Courrier? Om jag hittade nåt jag gillade? Absolut! De här julgranskulorna tycker jag är helt fantastiska. Tror dock inte att jag skulle ha dom i julgranen utan hänga dom någon annanstans. Får se om jag slår till och klickar hem några stycken ...En annan favorit: Julstrumpor i form av skridskor. Så fina tycker jag!

Christmas has finally arrived to the webstore Par Courrier. Love those christmas ornaments looking like little world globes. And the skate stookings are adorable.

Beautiful L'Altro in Paris


Av en tillfällighet hittade jag den superläckra italienska restaurangen L'Altro i Paris. Den här åker snabbt in på listan på ställen jag vill besöka. Älskar den här inredningen! Lite New York känsla, avskalad industrilook och så vitt och svart i kombination med mörka träslag. Kolla in väggarna (vit subway tiles), lamporna (jielde) och de vackra fönstren!


Den fantastiska Jielde lampa som lyser upp en vägg med vita subway tiles. Den här iden kommer jag att sno rakt av.

Superläckert - En ursnygg industrilookklocka mot den vita väggen. Skulle inte ha något emot denna klocka ...

Och kolla videon nedan om ni vill se mer av ställer och insupa lite atmosfär. Vilket ställe!


Found this amazing Italian restaurant L'Altro in Paris. Have immediately put this place on my list of places I would love to visit. Love the interior. Minimalistic industry look with lots of white in combination with black and dark wood. Especially like the black windows, the subway tile walls and the beautiful lamps (from Jielde). For mor atmosphere - check out the link to the video!