söndag 2 november 2008

Beautiful L'Altro in Paris


Av en tillfällighet hittade jag den superläckra italienska restaurangen L'Altro i Paris. Den här åker snabbt in på listan på ställen jag vill besöka. Älskar den här inredningen! Lite New York känsla, avskalad industrilook och så vitt och svart i kombination med mörka träslag. Kolla in väggarna (vit subway tiles), lamporna (jielde) och de vackra fönstren!


Den fantastiska Jielde lampa som lyser upp en vägg med vita subway tiles. Den här iden kommer jag att sno rakt av.

Superläckert - En ursnygg industrilookklocka mot den vita väggen. Skulle inte ha något emot denna klocka ...

Och kolla videon nedan om ni vill se mer av ställer och insupa lite atmosfär. Vilket ställe!


Found this amazing Italian restaurant L'Altro in Paris. Have immediately put this place on my list of places I would love to visit. Love the interior. Minimalistic industry look with lots of white in combination with black and dark wood. Especially like the black windows, the subway tile walls and the beautiful lamps (from Jielde). For mor atmosphere - check out the link to the video!

7 kommentarer:

Country French Antiques sa...

I love that clock face!
Thanks for sharing, hope I make it there some day!

Widénskan sa...

wow vilken klocka!!
Den skulle man haft ja...

Nettan sa...

Wow, läckert!! När åker vi kände jag bara!!
Kram Nettan

My shabby chic house sa...

Den där klockan skulle jag kunna tänka mig :o)

Om du är på jakt efter gamla fönster kan jag tipsa om http://www.resinwood.se/, i Bromma. Du kan se hela sortimenet på nätet. Han hade flera hundra gamla fönster att välja mellan.

Spännande med ev målning på tisdag, jag håller tummarna för plusgrader! Och jag är väldigt nyfiken på hur den vita färgen blir. Blir det bra så snor jag färgkoden när vi ska måla huset vitt i vår ;o)

Imorgonbitt börjar vår byggfirma, ska bli grymt spännande...

Kram!
Mia

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Skulle egentligen bara titta in och skriva att du fått en award av mig, men fastnade givetvis och har suttit här en stund och bara scrolat.

Det vore ju jättekul för ar om ni kunde få huset målat och klart innan vintern. Hoppas de hinner. Ert hus kommer att bli alldeles enastående och speciellt. Jättesnyggt med stuckaturen över fönstren. Det kommer nog att göra mycket.

Jag är inte alls avundsjuk på er att bo i ett hus som inte kan hålla värmen. Men man njuter kanske desto mer av den öppna spisen när den går använda och allt är tilltäppt. Bara att bita ihop, antar jag.

/ Malin

Helena sa...

Oj sa snyggt! Alskar kaklet, lamporna och fargerna ocksa. Synd att jag missade det stallet nar jag var i Paris for ett par veckor sen, skulle garna gatt dit. Kul att du hittat annu fler lampor nu. Ska genast ga in och kolla pa deras hemsida. Tror nog att vi bada kommer fa tag pa fina lampor till slut! Sag till mig om du kanner till nan svensk hemsida som Trainspotters, forutom Nacka Byggnadsvard.
Halsningar Helena (www.twoswedishcottages.blogspot.com)

Magdalenas Hem sa...

Japp, nu är bordet bokat! Nästa lördag sitter jag där vid bord 24 :-) Tack för tipset som jag sparat i minnet :-)
Trevlig helg och lycka till i allt byggande!
kram,
M