tisdag 1 april 2008

Äntligen vår!

Äntligen är det vår! Vilken underbar dag! Igår hade jag så mycket jobb att jag jobbade för två dagar. Satt upp till halv tre för att bli klar med en sak. Så idag bestämde jag mig för att ta en långpromenad i det härliga vädret. Fick sällskap av en kompis som är arkitekt så det blev en del husdiskussioner. I morgon ska hon komma över och hjälpa till att gå igenom ritningarna så att vi får fram en masterplan.

Bilderna ovan är från min vita rabatt. Jag vår städade där i helgen och klippte ned perenner och krattade löv. Nu längtar jag tills det börjar komma upp ordentligt.

Den här vita rabatten är verkligen min favorit. Det är superläckert med bara vita blommor. Men om ni vill anlägga en sådan så tänk på att välja rent kritvita blommor eller vita blommor i samma nyans. Jag hade lite blandat först och det blev inte alls lika bra. Rent vita ska det vara.

Above are pictures from my white flowerbed. Pictures are from last year as it is still winter/spring in Sweden. I love this flowerbed! Can truly recommend making an entirely white flowerbed. But if you make one, dont mix different shades of white. I did that at first and it didnt turn out as well at all.