onsdag 20 februari 2008

Kök designat Christian Liagre

Bilden på köket designat Christian Liagre har jag haft i min pärm med inredningsurklipp i flera år. Hittade den nu när jag letade inspiration till kök. Tycker det är helt fantastiskt. Jag hade tänkt mig ett helt vitt kök men känner att det kanske blir lite väl "vanligt". Detta kök skulle definitivt stå ut mer. Måste fundera vidare på det här med kök.


Välkomna till ColonialEast

ColonialEast är en blogg som handlar om tillbyggnad (taklyft) och inredning av vårt nya hem. Anledningen att jag driver det här projektet i bloggform är att jag själv tycker det är jätteroligt att läsa om andra ombyggnads- och inredningsprojekt. Så det ska bli spännande att se om det finns någon som tycker det är kul att följa vårt projekt.

Huset vi bygger om är ett enplans tegelhus som vi kommer att bygga på med ett helt nytt våningsplan. Det kommer förhoppningsvis att ske under senare delen av våren 2008.
Jag har alltid varit mycket intresserad av inredning och kommer att lägga mycket energi på att få det som vi vill ha det. Den stilen vi vill ha är en mix av en "romantisk" kolonialstil och amerikansk östkust blandat med antikviteter och influenser från Asien och Afrika. Jag älskar att resa och har de senaste 20 åren samlat på mig en hel del inredning och möbler från framförallt Asien och Afrika. Det ska bli mycket spännande att se hur det blir !

Jag har hittills drivit bloggen i "tysthet" men kommer nu att göra den tillgänglig för familj, vänner och andra intresserad. Välkomna!