onsdag 20 februari 2008

Kök designat Christian Liagre

Bilden på köket designat Christian Liagre har jag haft i min pärm med inredningsurklipp i flera år. Hittade den nu när jag letade inspiration till kök. Tycker det är helt fantastiskt. Jag hade tänkt mig ett helt vitt kök men känner att det kanske blir lite väl "vanligt". Detta kök skulle definitivt stå ut mer. Måste fundera vidare på det här med kök.


3 kommentarer:

Vita tankar sa...

Det låter som ett stort och spännande projekt. Vilken spännande inredningskombination.
Gillar östkuststilen.

MVH Linda

mamma millan sa...

Hej..såg ni skulle/eller hade gjort taklyft.....Vi med!!!Alltså vilket projekt!! Gjorde allt själva i lösvirke...min man, min far o svärfar!!!Det tog 3 år...men det blev bra med,,,(,Fast inte klart än!!)Fr 100m2 till 260m2...

trodde bara det var vi i hela världen som var så galna!!
Ska bli spännnande att följa!!
Inredningen låter exotisk....vackra bilder du visar!!

♥♥God Kväll, Kram millan!♥♥

colonialeast sa...

Hej Linda och Millan! Jättekul att ni besökt min blogg. Jag har precis kommit igång och det är spp roligt när någon vill besöka bloggen.
Det låter kanske lite som en konstig inredningskombination men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara riktigt. Det kommer väl utkristallisera sig ... hoppas jag .... Och Millan - skönt att höra att fler gjort taklyft. Vi hade långtgående tankar på att riva huset och bygga nytt. Sen velade vi fram och tillbaka men nu har vi äntligen bestämt oss. Vi har dock anlitat ett företag som gör taklyftet. Har inte tid att vänta på lösvirkebygge. Ett taklyft ska ta en dag (haha) med taklyftsfirma. Självklart kommer det ta jättelång tid nu med min vi får upp klimatskalet ganska så snabbt hoppas vi.Välkomna att titta in igen!