torsdag 17 april 2008

Koloni Garden och bricka till brickbord


Foto: ColonialEast

Idag var jag på ett arbetsmöte i Nacka och vad passade bättre än att ta en lunch på Koloni Garden i Sickla Köpkvarter. Det stället är verkligen jättemysigt! Det är lite orangeri- och trädgårdsstämning med fågelkvitter och härlig lunch. Eller vad sägs om bulgursallad med aprikos och grillad haloumi! Det finns även mycket trevliga inredningsdetaljer att handla.

När jag ändå var i krokarna så kikade jag in på Indori. Det skulle jag inte ha gjort :-) De har så otroligt mycket fina saker. Jättestor butik fylld med möbler och inredning från Kina och andra delar av världen. Fastnade för en jättestår plåtbricka (ovan) som jag ska göra om till ett brickbord. Måste bara fundera ut hur underredet ska se ut. Får väl erkänna att jag även köpte en mindre precis likadan bricka.

Mitt lunchbreak (långlunch!) avslutades med en tur till Fredells Byggvaruhus. Mycket skoj där att kika på. Måste åka tillbaka snart igen när jag har mer tid!

Today I had lunch at a beautiful place called Koloni Garden. Also visited the interior decorating store Indori. Bought a large tray that I will make a coffe table out of. Need to figure out how to make it though.