torsdag 17 april 2008

Koloni Garden och bricka till brickbord


Foto: ColonialEast

Idag var jag på ett arbetsmöte i Nacka och vad passade bättre än att ta en lunch på Koloni Garden i Sickla Köpkvarter. Det stället är verkligen jättemysigt! Det är lite orangeri- och trädgårdsstämning med fågelkvitter och härlig lunch. Eller vad sägs om bulgursallad med aprikos och grillad haloumi! Det finns även mycket trevliga inredningsdetaljer att handla.

När jag ändå var i krokarna så kikade jag in på Indori. Det skulle jag inte ha gjort :-) De har så otroligt mycket fina saker. Jättestor butik fylld med möbler och inredning från Kina och andra delar av världen. Fastnade för en jättestår plåtbricka (ovan) som jag ska göra om till ett brickbord. Måste bara fundera ut hur underredet ska se ut. Får väl erkänna att jag även köpte en mindre precis likadan bricka.

Mitt lunchbreak (långlunch!) avslutades med en tur till Fredells Byggvaruhus. Mycket skoj där att kika på. Måste åka tillbaka snart igen när jag har mer tid!

Today I had lunch at a beautiful place called Koloni Garden. Also visited the interior decorating store Indori. Bought a large tray that I will make a coffe table out of. Need to figure out how to make it though.

8 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

ohhhhh så ffin, har arit där, slurpaffär!

vet du igår var jag på läkarmissionen i vinsta, såg ett jättefint brickbordsunderrede men jag avtod, kan ju inte handla allt som är fint! kram lotten

me and alice sa...

Hejsan!
Det var en härlig lunch du var på!Hi,hi...
Ska komma i håg det lunchstället nästa gång jag är i stan. Det lät så mysigt...
Brickorna är ursnygga! Påminde mig om en gammal liknande variant jag haft, hmm...undrar var jag gjort av den!?
kram Susanne

Terri sa...

Hi! Thanks for visiting my blog! Your new tray is lovely. Your blog is so interesting...I will be back to visit again. Terri

Tingeltangel sa...

Vilken vacker bricka! Jag hoppas du hittar ett passande underrede och att vi får se bilder när det är klart.... Vad spännande det lät med dina elefanter på väg från Thailand.

A-M sa...

Absolutely divine tray! You might find an old butlers tray stand, in your travels, that you can convert to a table.

sommar-rummet sa...

Hej! Ja så du va sugen på min korgstol... Bra att veta ifall den skulle bli till salu. Då hör jag av mig till dig. Ställde ut den där för att bli av me den en stund... Ha det gott i helgen! KRAM

MY WHITE COTTAGE sa...

Hittade hit till din fina blogg via Inrega och det är jag jätteglad för! Så spännade med ert taklyft - det kommer ju att bli ett helt nytt hus! :)

Jag kommer tillbaka!

Önskar dig en härlig helg!
Många kramar Jenny

Making it lovely (SP) sa...

Härligt med långa luncher, hihi.
Det var en mycket fin bricka du fått tag på.

Jag visar ännu en fågelbur idag, den ska målas vit, inga protester, haha.
Trevlig helg på dig.

Gunilla