onsdag 16 april 2008

Elefanter till sjöss!Idag fick jag ett livstecken från mina elefanter som är ute till sjöss på väg från Bangkok hem till mig. Handlade en massa skojiga saker i Thailand i vintras som varit ute och snurrat och nu är det bara dagar kvar tills de anländer Göteborg för omlastning och vidare stransport till Stockholm. Rederiet ringde och bekräftade. Tycker det är ganska så fascinerande att det funkar att skeppa hem saker så där. Förutom elefanterna så väntar jag på trästatyn ovan och lite annat smått och gott som jag får visa när det anlänt.
Today I got a phone call from the shipping agency confirming that my elephands and some other items I bought in Thailand will arrive in Sweden within a few days. Very excited about that!

8 kommentarer:

Södralycke sa...

Vilka fina statyer! Vi såg också så mycket fint som vi skulle velat köpa när vi var i Thailand för några år sedan. Det blev dock bara småsaker som gick att ta med på flyget som fick följa med hem :)

Ha en bra kväll
/Johanna

Viveka på Humlebacken sa...

Wow, vad coolt att våga skeppa hem saker, det har jag aldrig ens tänkt på. Ska ha det i åtanke nästa gång vi åker till Thailand, där finns ju så mycket fint.
Vi har Baseco plankgolv, svart på ovanvåningen och vitt därnere. Jag tycker att det är jättefint. Du får gärna komma och titta hos oss när det är klart:)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad kul!

Förstår att du väntar med längtan och spänning efter dina saker!

Kram Annica

lottens vita och gröna sa...

men vad fina saker, du har verligen så fint med unika egna prylar. vilken spänning! kram lotten

Lilla Blanka sa...

Nämen vad spännade och kul att få hem saker så där!
De ser jättefina ut!!!
Kram
Mia

A-M sa...

How exciting. Your home is going to be so unique and beautiful! I don't know whar it is like in Sweden, but house drawings and everything to do with building a house takes so much time down here in Australia. No one is in a rush.... so I think my blog will continue for years!

Vicki sa...

Allt verkar bli toppenfint. Lycka till.
Kramar Vicki

latara sa...

Du har inte funderat på att öppna butik? Här har du en kund klar *viftar ivrigt med händerna*

Kram!

Karin