tisdag 24 november 2009

Snart färdigisoleratNu var det ett tag sen jag bloggade igen. Det har varit ganska så jobbig period byggmässigt. Vi har upptäckt ett problem med konstruktionen som har tagit mycket energi och massa tid. Vilket också resulterat i att vi har legat lågt med bygget. Har varken kunnat eller orkat göra något.
Jag kommer berätta mer om detta sen men vi har nu i alla fall hittat en teknisk lösningen. Återstår den juridiska/kommersiella. Och det är den tunga biten.
Det positiva är att vi nu har kommit igång ordentligt med bygget igen. Och vi börjar se ett färdigdatum. Utan att lova för mycket tror vi att vi blir klara i vår med allt utom badrummet på övervåningen som vi väntar lite med.
Den här veckan har vi två snickare i huset som håller på att isolera klart taket. Maken och farfar kom en bra bit på väg för några helger sedan men nu har snickarna tagit över stafettpinnen. Och redan på fredag ser det ut som om vi kommer att påbörja innerväggarna för att elektrikern ska kunna komma in och färdigställa all el.

Vi har insett att det faktiskt inte är så himla mycket jobb kvar där upp och att det faktiskt kan bli klart :-)
Eftersom det börjar hända en massa igen kommer jag att öka på bloggfrekvensen rejält. Skärpning!!