onsdag 2 december 2009

Mer belysning

Byggfabriken – modern byggnadsvård: Industrilampa

Var på möte på söder igår och passade på att kolla in några av mina favoritbutiker med fokus på belysning. Besökte bland annat Byggfabriken och hittade den här industrilampan som kanske kan vara något till korridoren jag skrev om?

Byggfabriken – modern byggnadsvård: Berlin 300 kätting


Och tre såna här lampor hade jag tänkt att ha ovan köksön i köket. Riktigt synd att jag inte handlat in dom ännu. När jag var i butiken igår så fick jag reda på att de samma dag höjt priset med 500 kronor lampan. Och jag ska ha tre - det blir 1500. Irriterande. Har spanat på dom här i två år men inte kommit till skott.


Nordal

Efter mitt inlägg om belysning i korridoren fick jag nästan omgående en kommentar från En mammas drömmar som tipsade mig att kolla på danska Nordals sortiment. Jag blev lite full i skratt när jag läste det tipset för just Nordals webbplats hade jag suttit och letat efter när jag gjorde inlägget eftersom jag saknade bilder på snygga lampor jag sett där. Hittade inte webbplatsen eftersom jag sökte på svenska. Men nu så hittade jag dit. Tack för tipset - och fantastiskt att vi via bloggarna lärt känna varandras smak så bra.


Nordals har massa snygga lampor. Klicka här så kommer ni till Nordals vinterkatalog. Så mycket snyggt! Gillar framförallt de runda genomskinliga klaskloten på sidan 15. Är också riktigt förtjust i lamporna på sidan 18. Någon av dessa kommer vi förmodligen ha i sovrummet.

Vill ni se dom live så finns de bland annat på Mässing Mäster på söder. En riktigt härlig butik för belysning om man gillar en ädre stilen.

Fick massa annan bra inspiration igår på Söder. Men det blir ett nytt inlägg. Har också ett kul paket att hämta idag. Rinkebysnurran har kommit ....