söndag 22 februari 2009

Industriellt badrumsskåp - Industrial bathroom cabinet


Jeanne D'Arc Living / Vintagekompgniet

Nästan en vecka sen mitt senaste inlägg. Har haft fullt upp och tyvärr har det inte varit bygget - utan jobb. Veckan som gått har det stått still i vårt badrum. Lite frustrerande. Vill att det ska bli klart NU!. Tror att det blir lite action denna vecka dock. Den stora spegeln som ska sitta ovan kommoden är beställd och levereras vilken dag som helst. Och kommoden hoppas jag på ska dyka upp denna vecka.
House Doctor

Insåg igår att det börjar det bli dags att inhandla de roliga sakerna - piffet! Ser fram emot det. Är också på jakt efter ett litet skåp, hylla eller liknande som ska stå direkt till vänster om toaletten - mellan duschen och toaletten. Vill helst ha något i rå industriell stil. Har hittat några olika förslag som jag fnular på. Bilder ovan från Vintagekompagniet och Baazar. Ska vänta med beslut tills kommoden har kommit så jag kan enklare se hur det kommer att passa ihop.

Fick några frågor i mitt köksinlägg häromdagen. Jag svarar på dom i veckan. Tänkte ta ett inlägg om hur våra köksplaner ser ut nu. De har ändrats lite fram och tillbaka ....

Hoppas ni alla får en bra vecka!