söndag 22 februari 2009

Industriellt badrumsskåp - Industrial bathroom cabinet


Jeanne D'Arc Living / Vintagekompgniet

Nästan en vecka sen mitt senaste inlägg. Har haft fullt upp och tyvärr har det inte varit bygget - utan jobb. Veckan som gått har det stått still i vårt badrum. Lite frustrerande. Vill att det ska bli klart NU!. Tror att det blir lite action denna vecka dock. Den stora spegeln som ska sitta ovan kommoden är beställd och levereras vilken dag som helst. Och kommoden hoppas jag på ska dyka upp denna vecka.
House Doctor

Insåg igår att det börjar det bli dags att inhandla de roliga sakerna - piffet! Ser fram emot det. Är också på jakt efter ett litet skåp, hylla eller liknande som ska stå direkt till vänster om toaletten - mellan duschen och toaletten. Vill helst ha något i rå industriell stil. Har hittat några olika förslag som jag fnular på. Bilder ovan från Vintagekompagniet och Baazar. Ska vänta med beslut tills kommoden har kommit så jag kan enklare se hur det kommer att passa ihop.

Fick några frågor i mitt köksinlägg häromdagen. Jag svarar på dom i veckan. Tänkte ta ett inlägg om hur våra köksplaner ser ut nu. De har ändrats lite fram och tillbaka ....

Hoppas ni alla får en bra vecka!

10 kommentarer:

Aratorps Lena sa...

Ja, jättefint att bryta stilar! Såna skåp är superfina i olika sammanhang. Men hur funkar det med plåten och vatten? Rost? En annan sak att tänka på; är det glas på skåpet kommer du att putsa ihjäl dig, det blir ju så smutsigt i badrummet med vattenånga och damm. Jag har beställt liknande skåp från Bloomingville. Kolla in deras hemsida också!
Hoppas du får en bra och produktiv vecka!
/L

Viveka på Humlebacken sa...

Som vanligt visar du jättesnygga saker. Ser så fram emot att se, både ditt beställda skåp/kommod och ditt färdiga badrum. HUr har det gått med pojkarnas rum, är de färdiga? Vi fick se en del i början, men jag kan inte minnas att vi sett därifrån på länge..
kramis

Catherine sa...

Love these industrial shelves - beautiful! They will look great in your new bathroom.

Ika sa...

Vissa veckor blir inte som man tänkt alltid. Man får bara inte stressa upp sig, det brukar ju aldrig hjälpa i längden. Skoj att höra att erat badrum börjar falla på plats. Ser fram emot lite bilder.

C´est la vie sa...

Åh ja vad snygga grejer. Jag har flera av Jeanne d´Arcs industrimöbler. En del är beställningsvaror. Kika gärna på deras hemsida (googla) och hör av dig om det något du är intresserad av där.

Ser fram emot att få se det klara badrummet.
Kram Lina

Stjärnor & Champagne sa...

Spännande, alltid roligt att se resultatet.

Kram Anne

Maria sa...

Åh vad spännande och bara kul!! Jättefina bilder som vanligt. "Pimpandet" är ju det som verkligen gör pricken över i:et. :) Tack för en trevlig blogg!!

A-M sa...

Just been to a trade fair where every gorgeous piece of industrial inspired furniture made me think of you!... all the way over the other side of the world. A-M xx

Tina sa...

the industrial shelves looks amazing!

Annaewa sa...

Heej! Så mycket jag missat under den sista månaden! Så mycket snyggt! Ha en bra kväll! Kram Annaewa