måndag 16 februari 2009

Kuddar med strutsfjädrar? - Pillows with ostrich feathers?

Kamelo


Idag fick jag ett mail från en inredningsbloggare som undrade om jag visste vart man hittar kuddar med strutsfjädrar. Kan inte komma på på rak arm.

Däremot kan jag tipsa om Kamelo som säljer design från Sydafrika. Osäker på om de säljer till privatpersoner eller endast som återförsäljare.

lampskärmar:


zebrasittpuff:


Själv gillar jag verkligen den här typen av inredningsdetaljer. Kan dock inte bestämma mig för om det känns OK. Vill helst se djuren vilda. Någon dag när jag har mer tid ska jag berätta en ganska så sjuk historia om hur jag och några kompisar letade zebraskinn i Tanzania.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag associerade genast till medias belysning av dunhanteringen... Hoppas att inte fjädrarna på inredningsprylarna kom från levande fåglar... Prylarna är dock jättefina!
Vänliga hälsningar Annika

Aratorps Lena sa...

Ja, snyggt på rätt plats och rätt miljö. Som allt annat! Kanske inte lätt nu i dessa tider med debatter om dun och fjäder... Undrar hur det går för Ikea, Åhléns o likn. med dunkuddar etc?
Kamelo är för övrigt endast grossist, men kolla återförsäljare!
Ha det gott!
Lena

Adriana sa...

Adorei o puff...
Bjs

Ki sa...

Hej

Tror nog att det är jag som är den inredningsbloggaren som undrade efter kuddarna! Jag håller med om att man är lite kluven i frågan! Men visst borde det finnas syntetiska strutsfjädrar som ser ok ut? De måste absolut inte vara äkta för min del... Tycker bara att det ser så lyxigt ut!

Tack för en bra blogg! Du är med på min nystartade blogg som "Bloggar jag gillar"!!
Känns som att vi har lite samma blandning av influenser i vår inredning! Kul!

Malin sa...

Håller med om de vilda djuren, då var köken bättre...eller rent ut sagt underbara
Trevlig helg
/Malin

Sivs hus sa...

Hei, Jeg har dessverre heller ikke info om strustefjær i puter. Vakre afrikanske interiørdetaljer du viser. God helg fra siv

Beatrice sa...

Vilka läckra kuddar och lampskärmar! Men är liksom ni andra kluven i frågan... att köpa nåt med fjädrar eller inte...

Jag har ett strutsägg som är inhandlat i Sydafrika, det kanske får räcka :-).

Kramar
Beatrice