torsdag 21 maj 2009

Badrummet nästan klart - Bathroom almost doneMed risk för att bli tjatig - här kommer några nya bilder från vårt badrum. Det som är nytt är att vi - eller snarare syrrans kille - lyckats montera handfatet i kommoden. Så nu funkar all VVS och allt.


Vi har också lyckats med konststycket att montera duschstång/duschhuvud. Gillar den här stora lite gammaldags silen. Två av schampo/tvål - hållarna är på plats. Den tredje ska vi skruva upp när vi hittar den i röran.


Smink- och rakspegeln har kommit på plats. Inköpt på Bauhaus.


Och så har vi fått upp handdukskrokarna. De här köpte jag på båtavdelningen och tyckte att de var riktigt snygga. Passar superbra till den marina stilen också.

Sen tänkte jag att de blir praktiska eftersom handdukarna sitter fast i kroken. Tyvärr tycker barnen att det är jättekul att knätta loss och sätta dit handdukarna så det blev inte riktigt så barnvändligt och praktiskt som jag hoppats. Men snart har de nog tröttnat på den övningen.


ColonialEast finns nu på http://heminredningsbloggar.se/. Här kan ni hitta fler inredningsbloggar. Ni kan registrera er egen blogg och även rösta. Om ni vill rösta på ColonialEast så hittar ni länken här.