lördag 9 januari 2010

Bygguppdatering


Vardagsrum och korridoren in mot vårt sovrum och badrum


Vardagsrummet från en annan vinkel. Det står ett antal gamla fönster rakt fram mot väggen. Där ska vår Dovre kamin stå. Fönstren kommer att sitta i mellanväggarna på lite olika ställen.


Vardagsrummet åt andra hållet. Under de tre fönstren kommer trappan att komma upp. Räknar med att få den levererad i månadsskiftet. Och det kommer att bli ett otroligt lyft!
Det har varit lite dåligt med uppdateringarna här ett tag. Var iväg över jul och nyår och åkte skidor och hade mysigt i Orsa. Och den här veckan sen vi kom hem har vi eldat och eldat.

Det är svinkallt. Både ute och inne. Vårt värmesystem är inte riktigt som det ska eftersom vi kommer att lägga in vattenburen golvvärme. Så tills vidare får vi förlita oss på ett fåtal element, några portabla elelemnt och massa av björkved i brasan. Och så stearinljus och värmesljus i stora mängder.

Ovan lite bygguppdatering. Det har hänt en hel del i veckan. Har haft både snickare och elektriker i huset. Tyvärr så är det som sker inte så fotointressant. Men snart är vi redo för ytskikt och då blir det andra bullar :-)