onsdag 15 juli 2009

Danska loppisfynd - apotekarflaskor
Nu har det varit lite dåligt med uppdateringen igen. Har varit bortresta i en vecka. Bland annat legoland i Danmark. Ösregn (och halsfluss)! Fast vi hade kul ändå.

På vägen till Legoland lyckades jag övertala ressällskapet att vi skulle ta en liten omväg förbi Rode Lade som är en stor röd lada med 500 m2 antikviteter och gamla saker. Har velat besöka det ett tag och insåg nu att det bara var cirka 10 minuters omväg från färjan i Helsingör. Och dit åkte vi. Mycket fint!
Tyvärr var det ju begränsat med plats i bilen så jag fick nöja mig med några småsaker. Hittade bland annat två gamla apotekarflaskor som jag inte kunde motstå. Nästa gång åker jag utan familjen och med släpkärra ...
Det fanns mycket jag gärna hade tagit med mig hem ....


Just nu står apotekarflaskorna i vårt sovrum men jag tror jag ska ha dom i vårt badrum på övervåningen. Det som aldrig blir klart .... (har typ bara gjort avlopp än så länge ....).

När vi kom tillbaka till Sverige i förra veckan så blev det en hel del loppisbesök och ganska så mycket inköp. Men det får bli ett annat inlägg.

Är lite trött idag. Grannarna kom förbi igår och hade plockat både blåbär och kantareller så det blev en fantastisk god oplanerad middag, alldeles för sent igår och onödigt mycket vin :-)