onsdag 26 mars 2008

Londontips från kusinen


Foto: Lombok

Min kusin som bor i London tipsade mig om en butik som hon trodde jag skulle gilla - Lombok. Hon hade helt rätt! Fantastiska möbler. Bara måste besöka om jag kommer till London inom en överskådlig framtid. Till kusin Elin: Om du läser det här, när kan jag komma över?

Fantastisk säng, underbara ramar, supersnygg tapet ... Tapeten är faktiskt grymt snygg. Hade tänkt ha vita väggar genomgående men i sovrummet kan jag definitivt tänka mig den här!

My cousin who lives in London told me about this fantastic store that she thought I would like. And she couldnt have been more right. Love these bedroom pictures.

Bo och Inredningsmässa i Sollentuna i helgen

Foto: ColonialEast
Fick av en tillfällighet nys om en ny Bo och Inredningsmässa i Sollentuna med start nu på fredag. Den arrangeras på Sollentuna Expo Center 28-30 mars. Är nog inte lika stor som de andra mässorna men kan vara väl värt ett besök. Jag har knappt kunna gå på några mässor sedan i höstas så jag tror jag åker dit på fredag.
Bilden är från butiken Årstidens monter på en hem & trädgårdsmässa för några år sedan. Fantastisk monter.

Men hur snyggt är det här vardagsrummet!

Foto: Lene Bjerre
Men hur snyggt är det här egentligen!? Tänk svart golv och en annan golvlampa (förresten det är ju svart golv, såg bara biten framför spisen först) så får ni en mycket bra ide över hur jag skulle vilja har vårt vardagsrum på övervåningen. Perfekt mig - kolonialt, vintage, New England och så Africa, Asien ...

En liknande spis har vi redan. Fast den behöver putsas vit och ligger i vardagsrummet på nedre plan och som till stor del kommer att bli kök. Planters chair (fast utan gung) ligger i någon container på väg hem från Thailand.


Foto: ColonialEast


I would love to design our living room similar to this one. Perfect mix of colonial, vintage, New England, Africa and Asia ...