tisdag 13 maj 2008

Köksinspiration och projektuppdatering
Foto: Chalon

Ligger sååå efter i husplaneringen just nu. Har jobbar dag och natt med en kundtidning som går på tryck i morgon. Sedan blir det bara husplanering som gäller i en vecka framöver! Tänker inte jobba överhuvudtaget utan bara ta igen det jag ligger efter med: kontakter med banken, ritningar, beslut av kök, beställning av fönster .....

Har i alla fall hänt en del senaste dagarna. Har fått fönsteroffert från Velux som jag ska gå igenom i morgon. Måste sedan slutföra fasadritningar till stadsbyggnadskontoret. Idag fick vi även brev från stadsbyggnadskontoret med information om vad vi behöver ta fram till byggsamrådet. Så det känns som ett stort steg framåt. Nu gäller det bara att få fram allt!

Hittade ovan bilder på en webbplats med flera fantastiska kök. Gillar verkligen köket ovan. En lyckad mix av svart, vitt och trä! Har haft lite funderingar på att ha svarta underskåp men frågan är om man tröttnar efter ett ta? Känns säkrare med vitt!

Have been very busy the last week and no time for house planning ... Found the pictures above at Chalon. Like this kitchen a lot! Have been thinking about having black cabinets instead of white but I think I would preffer white in the long run.