tisdag 13 maj 2008

Köksinspiration och projektuppdatering
Foto: Chalon

Ligger sååå efter i husplaneringen just nu. Har jobbar dag och natt med en kundtidning som går på tryck i morgon. Sedan blir det bara husplanering som gäller i en vecka framöver! Tänker inte jobba överhuvudtaget utan bara ta igen det jag ligger efter med: kontakter med banken, ritningar, beslut av kök, beställning av fönster .....

Har i alla fall hänt en del senaste dagarna. Har fått fönsteroffert från Velux som jag ska gå igenom i morgon. Måste sedan slutföra fasadritningar till stadsbyggnadskontoret. Idag fick vi även brev från stadsbyggnadskontoret med information om vad vi behöver ta fram till byggsamrådet. Så det känns som ett stort steg framåt. Nu gäller det bara att få fram allt!

Hittade ovan bilder på en webbplats med flera fantastiska kök. Gillar verkligen köket ovan. En lyckad mix av svart, vitt och trä! Har haft lite funderingar på att ha svarta underskåp men frågan är om man tröttnar efter ett ta? Känns säkrare med vitt!

Have been very busy the last week and no time for house planning ... Found the pictures above at Chalon. Like this kitchen a lot! Have been thinking about having black cabinets instead of white but I think I would preffer white in the long run.

9 kommentarer:

Taklyftet sa...

Jag tycker du gör rätt i att ta igen dig och "bara" försöka komma ifatt. Tyvärr är man inte lika klok själv alltid.
Ha en underbar dag!

Vicki sa...

Verkligen snyggt kök, jag är för tillfället helt såld på svart, men håller med vitt tröttnar man inte på. Följer fortsättningen med spänning.
Kramar Vicki

All Things Blue sa...

Jeg forstår din tvivl. Det er et skønt køkken og den matte sorte farve giver virkelig karakter til køkkenet.
Godt at høre, at byggeprojektet skrider fremad!

Gårdsromantik sa...

Ja det är mycket att hålla koll på när man bygger hus!
Så vackert det var med ett svart kök.

Kram Maud

En mammas drömmar sa...

Verkar som om allt hopas nu på alla fronter frampå vårkanten. Har likadant på mitt jobb. Samtidigt vill man vara hemma och kolla snickarna etc etc...

Gillar ditt kök jättemycket, men skulle nog också vara tveksam till en sån "trend". Det är jättesnyggt, men man blir bunden i färger etc för låååång framtid. Med ett vitt kök med svarta andra detaljer i köket så blir du friare i ditt val för köksbord, gardinstänger, gardiner, knoppar etc etc. Mitt nuvarande kök är från 88 och det ser faktiskt hyfsat modernt ut fortfarande, även om man ändå vill byta - såklart....

Karna sa...

Lekkert kjøkken, flott når de blander flere farger....Lykke til med planleggingen!

Camilla at home sa...

Kjempeflotte kjøkken, her må jeg inn å se litt ja. Det ligger en award til deg på bloggen min idag, siden du har en så veldig fin blogg med mye inspirasjon:) Ha en finfin kveld!

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Vilket snyggt kök! Nog borde man vara modigare och våga välja något som är annorlunda, det är åndå klassiskt på nåt sätt. Men så fegar man väl ut till sist i alla fall. Som sagt, det är trots allt säkrare med vitt! :-)

Mvh, Ann

Me and my Home sa...

Tråkigt att höra att du ligger efter med husplaneringen..men jobbar man mycket så hinner man därefter, tråkigt att det alltid hänger i hop det där vad man hinner och inte hinner.. känner igen problemet.. jobb jobb jobb...Hoppas det går bra med fasad ritningarna i alla fall. Jätte fina bilder du hittat på kök...åh jag nästan längtar tillbaka till alla planeringar sen vi byggde huset. Det är så mysigt att gå runt och planera och komma på nya idèer...

Lycka till ialla fall!!

kram kram Linda