söndag 11 maj 2008

Byggdagbok: Förråd med blomsterhörna Del 4

Foto: ColonialEast

En liten uppdatering på byggdagboken. Så här ser det just nu ut nere i det som kommer bli vårt förråd och blomsterhörna. Det gamla halvruttna trägolvet är bortrivet och en del större stenar urdrävda. Sen har vi fyllt på med makadam och lagt betongplattor. Golvet är inte klart men vi är i alla fall halvvägs. På väggen har det kommit upp OSB plattor. Väggarna och golv ska sedan målas vita.

This picture shows the progress of storage space. We are renovating the whole room which is located under the house. The walls will be painted white.

7 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

det blir nog bra där nere såsmåningom! vilken kanon idé med krukorna, så fint med! du är det en pelargon du har blommande där i rosa, vilken sort? sååå vacker! varmkram lotten

Gårdsromantik sa...

Spännande att få se förvandlingen!

Kram Maud

A-M sa...

Great to see you are moving fast with your renovations!

En mammas drömmar sa...

Kul att se hur arbetet forskrider! Hos oss är grunden nu klar och golvvärmen lagd.
Sakta men säkert går det framåt...
KRAM
Kia

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Det låter trevligt med en blomsterhörna! Du, jag försökte gå in på er riting och kolla lite men det funkar inte för mej, gör jag nåt fel eller är den inte "klickbar"? Såg nu att ni ska börja i augusti med taklyftet, vårt hus kommer v.35. Så jag antar att vi båda ser fram emot augusti;o) Jag får hela tiden tänka; njut först av sommaren..njut först av sommaren..osv osv..Kram P.

Randi sa...

Så lyxigt det låter med "Blomsterhörna"! Kommer att bli ett urläckert förvaringsrum.
Vilken smart idé med namnen på krukorna!
Kram Randi

Vita ljuva tankar sa...

Kul när det händer lite i byggprocessen. Typiskt att jag glömde kameran hemma i helgen som var. Jag promenerade förbi mitt drömhus så många gånger att de snart tror att jag är en stalker ;-) Men till helgen ska kameran med...hoppas jag ;-)

Fint och smart med krukorna!

Kram