torsdag 19 mars 2009

Badrumsuppdatering - Bathroom Update


Har varit tyst från mig några dagar. Mycket jobb och en del hantverkare. Har haft både elektriker och rörmokare här så en del har det allt hänt på bygget.

De senaste dagarna har vi monterat in medicinskåpen i väggen, fått belysning och golvvärme men framförallt toaletten inmonterad. Har inte varit kul alla ggr med endast en toalett på fem personer. Och nu pratar vi sisådär åtta månader.

En annan sak som jag varit extrem nyfiken på var hur det skulle bli med mina kranar som skulle monteras direkt på spegeln. Här har ni resultatet (man ser dom även på den översta bilden):De är inkopplade och klara - vattnet flödar när man sätter på dom. Tyvärr har vi inte fått dit handfatet ännu så jag är livrädd för att kidsen ska sätta på kranarna.Jag är helt såld på de här kranarna. På själv kranarna sitter det vita brickor som det står hot respektive cold på.En grej som vi inte lyckats så bra med i veckan är montering av duschen. Det ska sitta en duschstång med en gammaldags jättestor stril upptill. Tyvärr visade det sig att stången var för hög! Så den fick inte plats. Men hur tänker dom då? Vi har nästan 250 i takhöjd .... Måste tillbaka till butiken.

Nu är det inte så mycket som återstår på badrummet här nere. Nåja - duschvägg, krokar, makeupspegel, installation av handfat, toarullehållare, spegel, spegellampa .... Men vi är ganska så nöjda ändå. Golvvärmen funkar, toaletten funkar äntligen och det kommer vatten ur kranarna. Lär få anledning att återkomma i den här badrumsföljetongen.

Kram på er!