lördag 29 augusti 2009

Vintage Travel - Vintage Chock


Var på Formex mässan i torsdags och hade högt ställda förväntningar. Temat var perfekt för mig - Vintage Travel. Tyvärr gick jag därifrån ganska så besviken på vad som visats - inte alls så mycket vintage travel som jag hade förväntat mig.Idag däremot hade jag inga som helst vintage - förväntningar. Men vilken vintage-chock jag fick. När min kompis kom för att hämta hem sin son som lekt här idag lämnade hon över en Preem påse och undrade om jag ville ha telefonen som låg i? Om jag ville! Helt överlycklig. Den är så himla fin.


Handtag i trä. På luren står det K. Telegrafverkets Verkstad Nynäshamn. Och på "nummersnurran" står det Telefon AB. L.M. Ericsson AB. Nu står den på mitt skrivbord och jag blir så himla glad när jag ser den. Tack snälla A!!!!

Om någon vet något om de här telefonerna får ni gärna lämna en kommentar. För mig är det lite extra kul eftersom jag jobbar länge på det "stora telefonföretaget".
Today I had a vintage - chock. My friend came over to pick up her son and handed over a gas station plastic bag with a vintage phone in it. Do you want it? Do I want it?!?! YES I want it. I love it!