torsdag 15 maj 2008

Äntligen fönster och fasaderFoto: Lombok

Inatt blev jag äntligen klar med ett stort jobb som jag jobbar natt och dag med i några veckor. Så nu ska jag ta mig tid att sova! Och jag ska se till att äntligen göra klart fasadritningen och beställa fönster. Ska bli så skönt att kunna ta tag i bygget ordentligt och ligga lågt med jobb.
Sängen och vikskärmen på bilden ovan gillar jag skarpt! Vet inte om jag vill ha säng med poster men fint är det!
Igår fick jag en utmärkelse från Norge! Camilla som har den jätteinspirerande bloggen Camilla at Home har skickat mig utmärkelsen "Kreativ Blogger". Tack Camilla! Jag blir jätteglad att du tänkt på mig och min blogg när du skulle skicka den vidare. Hos Camilla hittar ni massa inspiration kring husbygge och inredning i amerikansk stil. Gå in och kika så får ni se mer! Och ni som hittar hit från Camilla at Home är förstås lite extra välkomna idag!
Jag tycker det är så svårt att bestämma vem jag ska skicka den vidare till så jag ber att få fundera lite på det. Tills dess, får alla bloggare som jag ofta besöker en liten award-hälsning! Ni inspirerar mig!
I have just finalized a big project so now I am going to sleep and to speed up all the planning with the house project. Love the bed and the screen on the picture above! I have also received an award from the Norwegian site Camilla at Home. There you will find lots of inspiration in american new enlgand style.

Inga kommentarer: