söndag 23 mars 2008

Arg på köket nedan!Jag är riktigt arg och irriterad på den där köksbilden nedan. Trodde att jag var ganska så på det klara med hur jag ville ha köket. Men den där bilden har ställt till det massor och jag har fått en massa nya ideer och inspiration!

Hade tänkt ett kök som var ganska så mycket New England men nu vill jag ha in lite mer vintage och kolonialt. Har helt plötsligt blivit jätteintresserad av en "farmer sink" som på bilden nedan. men det kommer inte att funka funka stilmässigt med en i porslin.

Blev jätteglad när jag hittade ovan bild på en rostfri "farmer sink". Vad tror ni om det?
Ärligt nu!Hittade den här blandaren hos Hans Grohe (Axor Montreux). Gillar skarpt! Den känns lite mer industriell än de flesta andra vintage blandare jag hittat. Vill ha den tillsammans med den rostfria hoen ovan. Ska försöka sammanställa en ritning på hela köket så snart jag hinner. ¨

Har även börjat fundera på om jag ska ha en annan typ av speglar på mina vita köksluckor ... och om exteriören måste funderas om ... och fönstren ... Och säkert en hel del annat. Bara för den där dumma bilden poppade in i mitt liv och började röra om i grytan.

Bild 2: Hans Grohe

3 kommentarer:

Vita tankar sa...

Ojjj vilket huvudbry du måste ha fått! Den är supersnygg! Du får nog sitta och välja mellan för och nackdelar med varje detalj i köket tyvärr.
Blandaren är snygg, jättesnygg, men jag hade nog inte valt den ändå. Jag tror den är svår att hålla ren samt att jag vill ha "steglös" reglering av varm/kallvatten (förstod du det där invecklade ?). Låter väldigt spännande med vintage/colonialt kök.

Kram och lycka till med beslutsångesten! ;-)

Hemma på Landet sa...

Zinkbaljan är ju snygg. Det är de vita porslinshoarna med.
Nu har du ju satt bryderier i mig också, damen där.
Vi ska byta köksbänk. Nu måste jag ju fundera på vilken ho jag ska ha. Jag som skulle ha en vit.
Fia där...Puss

Tyra in Vaxholm sa...

Både blandaren och diskhon är underbara, jag bestämde mej direkt för att byta blandare på landet. Diskhon är så "ny" fast den är lite retro "farmer" stil på den.