fredag 10 april 2009

En annan vinkel - Another viewPåskledigheten har börjat riktigt bra. I torsdags eftermiddag - kväll rensade maken, syrrans kille och två grannar hela tomten. Så nu har vi blivit av med en massa skit som legat och skräpat överallt. Under tidan satt syrran, grannens fru och jag och drack drinkar och tittade på genom fönstret :) Sen blev det spontanfest med grillning, vin och spotify. Hittade massa gamla godingar som Midnight Oil, U2, Freda, the Hooters etc. Helt ofattbart vilken bra musik det gjordes "förr".

Och idag har det varit helt fantastiskt väder. Har fortsatt med trädgårdsarbete - barnen har lekt i sin trädkoja som farfar byggt hela dagen - och så har vi haft spontanlunch med grannarna och grillat supergoda hamburgare med bacon, lök barbecuesås och Sweet Heat BBQ kryddan som Maria skickade mig. Det är så himla häftigt - varje gång jag använder de där kryddorna så skickar jag en tanke till min bloggkompis Maria som jag aldrig ens har träffart IRL.

Och sen blev vi så himla sugna på att piffa trädgården så jag och grannen tog en promenad till Plantagen och köpte massa penseer. Så nu är det penseer på trappen kan jag lova.

Och bilderna ovan - de fick jag på en CD idag av vår granne idag. Superskoj - han har tagit massa bilder av vårt hus från en helt annan vinkel än vad jag är van att se det. Så det här är alltså baksidan av vårt hus.

7 kommentarer:

Anettes hus sa...

Wow! For et vakkert hus! Ser sååå flott ut! Du må være så fornøyd!!

Vil ønske deg og dine en fortsatt god påske!

Klem Anette:)

Stjärnor & Champagne sa...

Ni har ett sånt fint hus...
Ha en riktigt glad påsk...

Kram Anne

Tinnar och torn sa...

Hejsan Petra! Vad fint och vad kul att se huset från en annan vinkel. Glad påsk//Kram Petronella

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad kul att se huset bakifrån! Vad fint det ser ut, och vilken backig tomt ni har.. vi bor väldigt platt i jämförelse...
Ni verkar ha en bra grannsämja!
kram

Gårdsromantik sa...

Så maffigt det ser ut i den vinkeln!

Glad Påsk!

Kram Maud

Aratorps Lena sa...

Vilket fantastiskt vackert hus ni har, fina bilder! Låter som ni har lyckats med grannarna också... Alltid trevligt när det klaffar med omgivningen! Ha en riktigt trevlig påsk! Kram

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Tänkte titta in och önska dig en glad påsk, men det har du visst redan. Men ni får ha en fortsatt glad påk då. Och jag håller med dig, det gjordes bra musik förr.

Jättekul att se huset från det hållet. Vilken utsikt ni måste ha!