söndag 10 maj 2009

Blåregn - Wisteria


Älskar blå blommor och blåregn - Wisteria är en klar favorit. Planterade ett sånt för kanske fem år sedan vid vår entre. Det växte fort och blev mycket blad men hann aldrig att börja blomma innan det klipptes ned i somras inför ombygget *snyft*. Jag hoppas på att den ska ta sig men ännu syns ingenting.

Känns lite oseriöst att prata om blåregn efter inlägget nedan om Röda Korsets Rädda Mammorna blogguppror. Men bilderna kan man ju njuta av. Såg också att någon har varit inne och skänkt 50 kronor från min blogg. Jättekul! Blir lite nyfiken på vem det kan vara?

Jag satte själv in pengar tidigare idag men det kom aldrig upp på räknaren så jag trodde jag gjort fel och gjorde en ny insättning och ny syns inte den heller. Förmodligen kommer den upp i morgon eftersom jag gjorde överföringen via min bank.

6 kommentarer:

Casa Loda sa...

Underbara bilder! Blåregn är en stor favorit hos mig och jag funderar starkt på att plantera här hemma. Vi var en tur till Båstad i dag och där tog jag kort på bl.a. blåregn vid en entré.
Jag bara ler när jag ser dina bilder!
Ha det bra!
Annika

Malin sa...

Väldigt vacker, är den giftig?
Hälsar
/Malin

Fam Nilsson Puumalas Husblogg sa...

Vilka bilder! Ser ju jättehärligt ut:)

Anettes hus sa...

Vakre bilder!! Blåregn er jo fantastisk flott!! Noe for min hage også kanskje?! Jeg har tenkt kun hvite og blå blomster nemlig;)

Ha en fin uke, Petra!

Klem Anette:)

OLIVEAUX sa...

It is stunning. I love wisteria.

Viveka på Humlebacken sa...

Japp, blåregn ska jag också ha någonstans. Problemet är ju att de blir så himla stora.. Funderar på att låta ett växa upp i en tall vi har, som är lite spretig och ful nedtill.
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken